pátek 26. října 2012

i never thought you could leave me, i figured i was the one

před týdnem jsem objevila tohle, úplnou náhodou a už mi to zní v uších celý týden. zatím se mi to neomrzelo.  vystihuje to dokonale mojí náladu. a kromě toho on je krasavec, můj typ. ty jeho oči. a ta tetování. je to dětinské, ale napadá mě k němu jen ááách!

7 komentářů:

K. řekl(a)...

Mně by se k mojí představě o Tobě vůbec nehodil. :-)

potvůrka řekl(a)...

Ha! Teď by mě ale zajímalo, jakou máš o mně předstabu :-)

K. řekl(a)...

No jo, já věděla, že se pouštím na tenký led. :-)
Tak jo:
1. Mám pocit, že bys měla tendenci k podobnému tyou, jako hrál Johny Depp v Čokoládě.
2. Mně by se k Tobě hodil Mads Mikkelsen v té roli, co hrál v Bryluppet (The wedding). Možná i v některých jiných, smutnějších nebo temnějších rolích.
3. Matthew McConaughey, ale ne v těch romantických komediích, ale tam, kde vypadá mužně. Nenapdá mě honem film, ale když si na youtube najdeš Handsome men ´ s club z Jimmy Kimmel show, tak nějaká taková poloha.

Shrnuto: takový ten sebevědomý typ, co by je člověk někdy zabil, ale není s nima nuda a jsou chytří, mají rozhled a jsou přirozeně dominantní. Sice to s takovým není nejjednodušší, ale na gaučáka nebo na romantický typ mi to nepasuje. :-)

Unknown řekl(a)...

Ach, ta písnička je stejně ukňouraná, jako moje nálada... zrovna jsem se vrátila po odpoledni stráveném s NÍM a tohle dokonale podtrhlo celou mou dnešní náladu.

potvůrka řekl(a)...

K. řekla bych, že máš přesně pravdu, že si hledám inteligentní, až trochu dominantní muže. S důrazem na tu inteligenci. Ale Dallas Green ve mně vyvolává asociaci na pana úžasného. Možná tím pohledem. On sice pan úžasný vypadá jako romantik, snílek, což do určité míry je, ale ten jeho smutný pohled obsahující celý svět, jeho abnormální inteligence, jeho pohled na svět. Prostě jen určitá asociace. Nebude to lehké, ale někdy dám do kupy nějaký seznam mužů, kteří se mi líbí nebo mě něčím oslovují.

Piexie: Je ukňouraná a je krásná. Doufám, že tě tahle písnička nedorazila :-( Mně totiž tyhle písničky na podzim (zajímavé, jindy mě sráží na zem) nabíjejí a zároveň uklidňují. Melancholie.

Unknown řekl(a)...

Já jsem si řikala, že se ti líbí, protože připomíná pana úžasného :) Nedorazila, ale nepřidala mi, no. To zas bude lepší :)

Eli řekl(a)...

Tvůj článek a píseň mě donutily se zamyslet nad tím, proč už tolik let miluju jednoho zpěváka, jeho hlas, hudbu, prostě všechno a opakovaně u něj áchám. I když se můj hudební vkus od té doby, co ho znám, proměnil, k němu se stále s různě dlouhýma přestávkama vracím. Asi si to sepíšu :-)

A když mám depku, tak mě depresivní hudba dokáže vždy nakopnout a lépe to snášet.


Okomentovat